algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Una cadena humana enllaçarà Búger i sa Pobla contra l'autovia

La plataforma Sí desdoblament convoca l'acte per al diumenge 30

M.PUIGRÒS.Campanet
L'acabada d'instaurar plataforma Sí desdoblament, no autovia Inca-sa Pobla, ha organitzat una cadena humana pel proper diumenge 30, coincidint amb la Fira de Tardor de sa Pobla. El motiu d'aquesta cadena humana que es preveu que es desplegui des de la rotonda de Búger fins a la carretera de sa Pobla és torna a posar de manifest l'actitud de la plataforma envers la projectada autovia per unir Inca i sa Pobla.

Durant l'horabaixa d'ahir i tal com ja feren el passat dissabte dia 15, alguns membres de la plataforma així com polítics i veïns de Campanet es tornaren reunir a la plaça Major per continuar amb la seva tasca de realització de pancartes reivindicatives per aconseguir empaperar literalment la localitat en contra de l'autovia. Algunes d'aquestes pancartes, de grans dimensions foren realitzades per ser mostrades el proper diumenge en la cadena humana. La concentració per formar part d'aquesta cadena reivindicativa s'ha fixat a les 09.00 hores del diumenge a la plaça Major de Campanet.

Així mateix, la plataforma Sí desdoblament, no autovia Inca-sa Pobla també ha editat un fulletó informatiu on exposa els avantatges del desdoblament vers els impactes que podria provocar la construcció d'una autovia. De la mateixa manera, el fulletó presenta diverses alternatives tals com la línia de ferrocarril sa Pobla-Alcúdia o la construcció de dos instituts o dues escoles on es podrien invertir els 47'7 milions d'euros pressupostats per a la construcció de l'autovia. El passat dissabte 15 d'aquest mes, a Campanet es construïren quasi 100 pancartes per tal de deixar el poble totalment empaperat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris