algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El pressupost apuja el capítol de seguretat prop de 150.000 euros


La seguretat ciutadana és una de les prioritats per a l'Ajuntament de Campos i així ho ha demostrat en l'increment en el capítol de les despeses previstes en els pressuposts generals per a l'any 2004, que ahir s'aprovaren amb el vot negatiu d'UM i PSM, i l'abstenció de Convergència Campanera. Tant és així que la partida destinada a la seguretat és una de les que augmenta i se situa en uns 150.000 euros més que els comptes del 2003, en un pressupost total que arriba a 7.105.435,21.

No és d'estranyar, per tant, que la despesa en seguretat sigui una de les més importants, ja que la plantilla de la Policia Local passa de nou agents als 27 policies locals que vetlaran per la seguretat de Campos. En total, la despesa de personal puja per a l'any que ve 2.993.792,02 euros.

A banda de la despesa en seguretat, l'Ajuntament també destinarà doblers a la realització d'algunes inversions importants, com la setena fase de la canalització de les aigües i algunes partides que «continuen obertes com la construcció d'un tanatori al cementiri municipal o adequar l'accessibilitat al camí que condueix a l'Institut», va explicar la delegada d'Hisenda, Margalida Ginard. Les taxes de recollida i incineració de fems s'incrementen un 35 per cent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris