nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

Matas anuncia la compra de la televisió de Calvià per a principis de l'any 2004

Serà la central de la televisió autonòmica i té un valor de cinc milions d'euros

83926

Matas visità les instal·lacions amb Delgado. Fotos: P.B.


Jaume Matas, president del Govern, va anunciar ahir, en la seva primera visita oficial a Calvià, que la compra de la televisió local per a la seva reconversió en l'autonòmica es formalitzarà a principi de l'any que ve. Matas, que va conèixer les instal·lacions de la televisió a Son Bugadelles, va assegurar que l'edifici construït la legislatura passada serà «la futura central de la televisió autonòmica de Balears».

Les instal·lacions (solar i edifici), segons va matisar el batle, Carlos Delgado, tenen un valor inicial d'uns cinc milions de pessetes aproximadament, però el preu no serà cap problema en les negociacions entre Govern i Ajuntament de Calvià. «Hi ha una bona sintonia entre les dues institucions i es pagarà el que determinin els tècnics municipals; no entrarem en discussions», va precisar Matas. Una comissió tècnica determinarà la fórmula jurídica adequada per materialitzar l'adquisició.

El president del Govern, que va subratllar que «hi ha pressa» per tancar la compra, va valorar que l'operació alleugerirà la situació econòmica de l'Ajuntament. Al llarg del 2004, segons Jaume Matas, «es formarà una estructura que volem que sigui pública, amb molt poques despeses fixes i molt basada en la participació de la iniciativa privada».

D'altra banda, Matas va garantir que la connexió dels enllaços elèctrics amb la Península i Eivissa prevista a Santa Ponça es realitzarà amb el màxim respecte ambiental. Tant el batle popular, Delgado, com el primer tinent de batle, Isidre Cañellas (UM), van assegurar que ja s'han superat les divergències sorgides pel referèndum sobre el trànsit al bulevard de Peguera. La consulta es realitzarà el mes que ve durant dos dies a la biblioteca municipal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris