cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Les motos i el seu rugit trencaren la tranquil·litat de la ciutat perlera

Uns 600 vehicles participaren a la I Fira d'aquest tipus, que fou visitada per 10.000 persones

M.F. Manacor.
Impressionants, brillants, divines, cromades i restaurades eren les motocicletes que varen estar exposades ahir a la I Fira de la Moto que es va dur a terme a Manacor.

L'esdeveniment fou tot un èxit de participació i de visitants, ja que un total de 600 motos es varen poder contemplar a la plaça de Ramon Llull i a l'avinguda del Torrent de Manacor. A més, unes 10.000 persones, procedents de distints indrets de l'Illa, arribaren a la ciutat de les perles per gaudir de tan meravellós espectacle.

Hi havia motos de tota mena, de distintes èpoques i de molt modernes. Tot aquest conjunt va atreure un públic molt divers, persones de totes les edats, de diferent sexe i nacionalitat.

Les motos antigues i clàssiques, totalment restaurades i impecables, varen atreure gent de distintes generacions. Per aquell redol es podien sentir històries del padrí al seu nét que contava que aquella era la moto del seu somni. Algun pare explicava al seu fill que una moto d'un model determinat havia estat la del seu pare, padrí o germà i no mancaren anècdotes sobre un o altre model.

Entre les motos antigues restaurades cal esmentar una The Surbeam de 1912, una Douglas també de principis del segle passat i una BSA de 1924. Totes impecables.

Pel que fa als models considerats clàssics, no hi faltaren les marques espanyoles com Montesa, Bultaco i Derbi, que foren famoses entre els anys 50 i 70 del segle passat. Tampoc no podia faltar-hi l'única marca fabricada a Mallorca: la Colomet, una preciositat de moto, un exemplar de la qual que datava de l'any 1954 estava exposat.

La històrica Guzzi 65, la Bultaco Metralla, la Velocette dels anys 1926 i 1938, entre altres models, foren dignes de l'admiració del públic.

Una gran expectació fou també la que va causar la mítica Harley Davison, en una gran gamma de varietats, que sempre ens recorden les històries del Bronx, les caçadores i calçons de cuir negre, les originals i a vegades sensuals insígnies pintades a les motos i els vells roquers que mai no moren.

Precisament els conductors de les Harley varen fer una exhibició amb la Policia local de Manacor i, per tancar la festa, tots els motoristes que ho volgueren realitzaren la I Volta a Manacor en moto, els quals varen fer una sortida d'allò més espectacular i renouera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris