algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
19°

La Trobada de Xeremiers i la Fira de Luthiers reuneix 160 músics

Ahir també va tenir lloc l'Encontre de Pintors per la Solidaritat

La Trobada de Xeremiers que se celebra a sa Pobla el diumenge abans de la Fira de Tardor ha comptat amb la participació d'uns 160 xeremiers de Mallorca, València, Catalunya, Occitània, Escòcia i Àustria.

A la trobada d'ahir no hi faltà el punt reivindicatiu. Alguns músics duien en els seus instruments pamflets per anunciar la manifestació contra l'autovia d'Inca a Manacor, que es durà a terme el proper dissabte a Sineu.

Els xeremiers participants es dirigiren cap a Can Planes, Museu de la Jugueta, per recollir les nou colles de gegants que també intervenen a la diada. Tots junts marxaren enmig del so de la xeremia cap a la plaça Major. Allà alternaren els balls de les colles de gegants, entre les quals destacaren les de Palma, Manacor, Marratxí, Inca o sa Pobla. L'esdeveniment coincidí amb la Fira de Luthiers o artesans fabricants d'instruments, en la qual els músics comprarem diferents tipus d'instruments.

També tingué lloc l'Encontre de Pintors per la Solidaritat i al vespre els més petits gaudiren amb la Trobadeta de Pintors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris