cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

Nou lliurament de les tapes del col·leccionable «Die Balearen»

Aquest pròxim cap de setmana apareixen les tapes del tom número 6 del col·leccionable Die Balearen, una publicació en fascicles que recull la vasta obra etnogràfica sobre les tradicions, usos i costums populars a les Illes Balears d'antany, que forma part del llegat del Arxiduc Lluís Salvador. Aquest col·leccionable es lliura amb els diaris Ultima Hora i Diari de Balears. Les tapes del sisè tom, dedicat a L 'Illa de Menorca, es lliuraran de manera gratuïta avui dia 22 junt amb Ultima Hora, mentre que demà s'adjuntaran aDiari de Balears. Recordem que els subscriptors de Palma poden passar ja pel Club del Subscriptor, al passeig de Mallorca 30, a recollir les seves, mentre que als abonats dels municipis de la Part Forana els seran lliurades pels seus respectius corresponsals.

La traducció al català deDie Balearen és un ambiciós projecte impulsat pel Grup Serra. Encara que existeixen diverses versions editades en llengua castellana, aquesta és la primera vegada que es tradueix al català l'àmplia obra de l'arxiduc Lluís Salvador, referida a les Illes Balears. EDie Balearen és una obra de gran interès, ja que recull aspectes geogràfics, econòmics, socials i culturals de les illes en la segona meitat del segle XIX, recopilats per Luis Salvador de Habsburgo-Lorena entre 1868 i 1890.

A més de les nombroses dades recollits per l'Arxiduc i els seus col·laboradors, el col·leccionable reprodueix els dibuixos a ploma, amb una precisió elogiable, amb els que va il·lustrar el paisatge, l'arquitectura i els costums de les Balears de l'època.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris