algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Una avaria en l'enllaç de Son Bordils a Inca causa demores de més d'una hora als trens

La pana fou causada per un pern del canvi d'agulles

E.E./I.P.Palma.
El servei de trens que enllaça Palma amb sa Pobla i Manacor va sofrir ahir nombrosos retards que va provocar el malestar entre els passatgers. El retard més important es va produir als trens de Palma-sa Pobla, amb tardances d'una hora i mitja, aproximadament, a causa d'una avaria en l'enllaç de Son Bordils, on es troba el canvi d'agulles que desvia els trens depenent de la seva destinació.

L'avaria, segons fonts d'Obres Públiques es va produir a causa de la ruptura d'un pern «provocat per l'ús» que va obligar a la paralització del servei, fins i tot provocant que un dels trens no arribàs a sortir. Una vegada solucionat el problema es va reprendre el servei, però amb el consegüent retard acumulat, obligant a una regularització horària. Aquests retards també van influir en el tren de Manacor el servei del qual va patir una aturada d'uns catorze minuts provocada pels problemes de desajust horari del servei de sa Pobla.

A l'andana de l'estació de Palma es van produir escenes de cert nerviosisme i malestar entre els usuaris, i fins i tot alguns passatgers es van equivocar de tren en sortir el de Manacor a la mateixa hora que havia de sortir el de sa Pobla. Durant el trajecte el revisor demanà als passatgers la seva destinació i alguns d'ells van haver de baixar-se a Inca per agafar el tren correcte. Els usuaris que compraven el passatge dins del tren no varen haver de pagar el viatge.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris