cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

La UIB du el seu model d'educació a distància a la Patagònia Austral


La Universitat de la Patagònia Austral (UNPA) està implantant un sistema de formació a distància (a través d'internet i videoconferència) i per això vol aprofitar l'experiència obtinguda a la UIB a través del programa «Campus Extens». Per tal d'aprofundir en l'experiència, la vicerectora de la UNPA, Eugenia Márquez, ha visitat la UIB i s'ha apropat als sistemes que s'apliquen en el mètode semipresencial balear.

Márquez explicà que l'aplicació d'un model educatiu d'aquestes característiques a la Patagònia «pot ser molt positiu perquè les condicions geogràfiques dificulten molt l'accés a la Universitat». I és que, segons precisà la vicerectora argentina, la seva universitat s'ubica en una de «les darreres províncies de la Patagònia i el total del territori són 243.000 Km2 per tan sols 200.000 habitants».

Per la seva banda, la vicerectora de Relacions Exteriors de la UIB, Francesca Salvà, expressà la satisfacció de poder aportar l'experiència que ja tenen els tècnics de la UIB en aquest camp a aquest projecte cofinançat per la Direcció de Cooperació del Govern de les Illes Balears i el Govern Regional Argentí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris