algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
16°

El PP planta la Mancomunitat en el ple d'elecció de vicepresidents

Margalida Tous i Melchora Gómez assumeixen els càrrecs

Els representants del PP a la Mancomunitat Nord plantaren ahir la resta de partits en el ple d'elecció dels vicepresidents d'aquesta institució. En la seva absència foren elegides vicepresidentes per unanimitat la batlessa d'Artà, Margalida Tous (IA), i la tinent de batle d'Alcúdia, Melchora Gómez (PSOE). Els batles i regidors presents a la seu de la Mancomunitat, a Platges de Muro, s'agafaren amb cert humor l'absència dels representants del PP i també de l'únic representant de Can Picafort Unit, que ho justificaren com «una epidèmia de la grip». Malgrat tot, l'absència dels populars obre una nova línia divisòria a l'interior d'aquesta institució enfrontada d'ençà que Jaume Perelló (UM) fos elegit el nou president fa un mes, amb un empat de vots amb l'altre candidat, Antoni del Olmo (PP), ja que el primer supera en edat el segon.

Des del primer moment el tinent de batle de Muro, Onofre Plomer (PP), que manté un enfrontament personal amb Jaume Perelló (UM), regidor a l'oposició de Muro, manifestà el seu malestar per l'elecció d'aquest i anuncià que la decisió suposaria el final de la Mancomunitat Nord. Des del primer moment el nou president, Jaume Perelló, oferí la vicepresidència primera de la institució al batle de Santa Margalida i candidat derrotat, Antoni del Olmo (PP), que malgrat que des del principi no acceptà l'oferta, ha mantingut de llavors ençà distintes reunions amb Perelló per intentar arribar a un acord.

L'esmentat acord passaria, tal com ha pogut saber Diari de Balears, per «enterrar les diferències» que Jaume Perelló i Onofre Plomer tenen a l'Ajuntament de Muro. Concretament, Perelló denuncià que Onofre Plomer té una discoteca il·legal en el municipi que resta tancada de llavors ençà. Per la seva banda, Plomer també denuncià Perelló per falsedat de documents. El president de la Mancomunitat explicà: «Intenten mesclar coses que no es oden mesclar. La Mancomunitat no és l'Ajuntament de Muro i crec que realment funcionarà perquè avui -per ahir-, amb la representació de quatre de les sis sales, tot ha anat molt bé».

Per la seva banda Antoni del Olmo (PP) assenyalà: «El principal problema és la mala sintonia que hi ha entre Onofre Plomer i Jaume Perelló, un component important a la Mancomunitat, i donar el nostre suport a la proposta de Perelló suposava girar l'esquena a un company, Onofre Plomer, i això és una cosa que no volem fer. S'ha decidit avui mateix i són directrius de partit que complim», finalitzà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris