cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Neix la plataforma apolítica Sí desdoblament per combatre l'autovia entre Inca i sa Pobla

C.MORENO.Campanet.
L'Ajuntament de Campanet i la plataforma Sí desdoblament, no autovia Inca-sa Pobla, que ha nascut recentment per tal d'iniciar una campanya de recopilació de signatures, han recollit al voltant de 4.000 al·legacions contra aquest projecte que preveu desenvolupar el Govern balear.

Els membres de la plataforma han iniciat una campanya de recollida d'al·legacions a les diferents fires. A més de les peticions destinades als afectats existeixen altres dos models d'al·legacions per a la resta.

Precisament, la nit del passat dimarts els membres de la plataforma realitzaren la primera reunió en el poble de Campanet amb l'objectiu d'organitzar les properes sortides per recollir peticions. Així mateix, la plataforma també es planteja realitzar un acte reivindicatiu el proper 30 de novembre a sa Pobla, coincidint amb el dia de la Fira.

Durant aquest encontre, la vintena de persones que assistiren a la reunió informativa pogueren exposar els seus dubtes sobre el traçat. Per la seva banda, Mauricio Rodríguez, membre de la plataforma, anuncià als presents que «avui hi haurà la primera reunió de la plataforma contra l'autovia que es fa per primera vegada a Lloseta». Així mateix, el PP de Campanet ha anunciat que es presentarà una sèrie d'al·legacions puntuals a aquest projecte.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris