algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
19°

L'Ajuntament amplia la zona ORA i crea quatre àrees per als residents

Els veïns només podran utilitzar la targeta en el sector on resideixen

L'Ajuntament d'Inca i l'empresa concessionària han acordat l'ampliació de la zona ORA amb 96 places més a trams del carrer General Luque i de la Gran Via Colom. Al mateix temps, a partir de l'1 de gener s'introduiran canvis en el sistema actual d'aparcament en ORA pels residents, i es dividirà la zona blava en quatre àrees diferents de forma que els residents amb targeta només podran estacionar el seu vehicle sense bitllet dins l'àrea on estigui la seva residència.

El tinent de batle, Rafel Torres, i el regidor de Policia, Joan Deus, presentaren ahir aquestes modificacions en el sistema d'ORA, que també implicaran un increment de les tarifes d'un 3'6% corresponent a l'IPC dels dos darrers anys. A partir d'ara la tarifa mínima serà de 0,25 cèntims per 30 minuts mentre que la màxima serà d'1,4 euros per 120 minuts d'estacionament. D'aquesta manera, s'allarga mitja hora el temps disponible per aparcar. Les màquines expenedores s'adaptaran ara realment als doblers que es dipositen, encara que es demanarà a l'empresa que les màquines tornin canvi a partir d'ara.

El tinent de batle, Rafel Torres, explicà que «el canvi pels residents amb targeta d'ORA (uns 400 en total) ve motivat perquè no té sentit que la puguin utilitzar tota la zona blava, ocupant els llocs d'aparcament que haurien de ser de rotació, sobretot al centre comercial».

Sobre l'ampliació de places d'ORA al carrer General Luque i a la Gran Via Colom, el regidor de Policia, Joan Deus, explicà que «amb l'empresa concessionària hem d'anar estudiant redistribucions de les places perquè hi ha llocs que s'han eliminat», encara que va reconèixer que des que es va posar en marxa el sistema d'ORA a Inca, el total de places s'ha incrementat en més de 170, i han arribat a les 839.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris