muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

L'Hospital General no obre més quiròfans per manca d'anestesistes

Els tres quiròfans que resten per obrir, segons la promesa de la consellera de Salut, Aina Castillo, no es poden posar en funcionament per manca d'anestesistes. Castillo comparegué ahir a la Comissió no permanent del Parlament per respondre les preguntes sobre el complex hospitalari de Mallorca formulades per la diputada socialista Aina Salom.

La consellera explicà que l'obertura dels quiròfans es farà de manera gradual i de moment ja n'hi ha dos oberts i, tal com explicà el gerent de Gesma, Rafel Romero,«manquen dos anestesistes per poder assolir la plantilla òptima i obrir els quiròfans que falten». Igualment, Castillo respongué a Salom que no està prevista l'obertura d'una UCI a l'Hospital General, ni tampoc un laboratori d'urgències, ja que «no hi ha servei d'urgències i no és necessari».

La diputada socialista, no es mostrà convençuda i en un ambient de crispació, ja habitual entre ambdues, recriminà a Castillo que «hauria de reconèixer que només ha matingut allò que ja funcionava quan havia promès una gran ampliació». El moment més tens es produí quan Salom anuncià que el director mèdic del centre, Josep Verges, «ha dimitit perquè no ha vist voluntat política d'obrir els quiròfans».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris