algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Urbanisme controlarà els 1'2 milions d'E de publicitat i propaganda

El departament d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, dirigit pel tinent de batle Javier Rodrigo de Santos, controlarà els 1.200.215 euros que Cort té previst destinar a publicitat i propaganda. Així està previst en els pressuposts municipals de 2004 i així ho va denunciar el portaveu municipal d'EU-EV, Eberhard Grosske.

El regidor de la coalició d'esquerra mostrà la seva sorpresa pel fet que aquesta partida hagi desaparegut de l'apartat «habitual» (Govern Interior) i hagi passat de manera íntegra a ser controlada per Urbanisme. Segons Grosske, aquesta decisió consistorial respon a «interessos de partit i a la distribució de poder que tenen les distintes famílies del Partit Popular a les institucions on governen».

La coalició EU-EV proposa que aquests doblers, dirigits a la realització de campanyes de «promoció pròpia», es redistribueixin de manera que passin a incrementar les inversions destinades a la millora dels serveis socials i mediambientals de Ciutat. En aquest sentit, Grosske presentarà una sèrie d'al·legacions als pressuposts de l'Ajuntament amb l'objectiu que es prioritzin polítiques que siguin directament per a «benefici dels ciutadans».

A part de reduir el pressupost en matèria publicitària, Eberhard Grosske opinà que Cort hauria d'invertir menys en qüestions com infraestructures i, a canvi, «apostar per una major atenció als barris, l'accés gratuït als llibres de text o un augment dels equipaments socioculturals a Ciutat». Segons EU-EV, amb els recursos que actualment té el Consistori es podrien escometre mesures contra l'exclusió social i aprofundir en la millora de la neteja i el reciclatge i, «pel contrari el que suposen aquests pressuposts és una continuació de la filosofia del Pla Mirall», apuntà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris