cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

El nou centre de TVE a les Balears s'ubicarà al polígon de Son Pardo

J.C.P. / J.R. Palma.
El nou centre de TVE a les Balears s'ubicarà al polígon de Son Pardo. Damunt d'una superfície de 6.000 metres quadrats, entre les piscines de Son Hugo, el carrer d'Eusebi Estada i la via de cintura, es construiran els nous estudis de producció de l'ens públic a la nostra Comunitat. El cost de les obres, que es podrien iniciar el gener del 2005, serà de 9 milions d'euros.

A la capella del Consolat de la Mar, el Govern de les Illes Balears, l'Ajuntament de Palma i l'Ens Públic Radiotelevisió Espanyola signaran avui dematí el protocol d'intencions a fi de posar en marxa les actuacions per a la instal·lació del centre territorial de RTVE-Balears al polígon de Son Pardo de Palma.

El projecte de construcció de la nova seu depèn ara de l'aprovació a càrrec de l'Ajuntament de Palma del pla parcial de Son Pardo. Una vegada aprovat, el Govern cedirà un solar de 6.000 metres quadrats, en el qual hi haurà els estudis. Es tractarà d'un edifici singular, adaptat a l'entorn, amb una zona de seguretat i un pàrquing.

El cost de les obres serà de 9 milions d'euros, ampliables a 12, dels quals 6 milons es destinaran a obra civil i 3 a equipament del centre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris