algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
16°

El municipi demana ser inclòs a la nova zona hospitalària d'Inca

UM dóna suport a una moció en contra de l'autovia fins a Manacor

LL. P.Llubí.
El ple municipal de l'Ajuntament de Llubí aprovà ahir per unanimitat de tots els grups -PP, PSM, UM i PSOE- una moció de l'equip de govern popular per sol·licitar que el municipi passi a fer part de l'àrea hospitalària d'Inca. Fins ara la zona de Llubí pertany a l'àrea hospitalària de Manacor.

El tinent de batle Joan Ramis (PP) explicà, sobre aquesta sol·licitud, que «hem de tenir en compte que Inca només és a 7 quilòmetres, que la carretera s'està reformant i que connectarà directament amb l'hospital que s'està construint allà, de manera que tindrem moltes més facilitats que per anar a Manacor; és més lògic». Ramis manifestà que «la sol·licitud de canvi de zona durà el seu temps, i esperam poder emprar ja el nou hospital comarcal d'Inca».

Per la seva banda la portaveu d'UM, Margalida Miquel, comentà que «quan es va fer l'hospital de Manacor s'hi inclogueren municipis llunyans, com el nostre, per justificar la seva construcció però ara, amb el d'Inca, no té gens de sentit».

D'altra banda, el grup municipal del PSOE presentà una sèrie de mocions en el ple -rebuig de la violència de gènere, millora del transport públic i control de la delinqüència- que s'aprovaren per unanimitat. La que no anà endavant feia referència al rebuig de l'autovia Inca-Manacor.

El PP hi votà en contra, però l'absència del batle, Tomàs Campaner, motivà un empat a quatre entre els vots dels populars i els de l'oposició -PSM, UM i PSOE. El vot de qualitat de Joan Ramis, que exercia de primer edil en absència del titular, va servir per rebutjar la moció. La regidora d'UM Margalida Miquel justificà el seu vot: «El partit ha donat llibertat a cada municipi per expressar la seva opinió i aquí consideram que no és un projecte adequat i que s'hauria de fer el desdoblament entre Palma i Manacor».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris