cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

Uns lladres assalten de matinada la nau de la cooperativa agrícola de Sineu

Els delinqüents van desvalisar les oficines i van causar danys en una porta lateral

69330

Els lladres van forçar un accés lateral del recinte per entrar.

La Guàrdia Civil està investigant l'assalt a la nau de la cooperativa agrícola de Sineu, que va tenir lloc en la matinada d'ahir, i que va ser obra, pel que sembla, de dos individus que van fugir en un cotxe després que es disparàs el dispositiu d'alarma de la nau.

Les instal·lacions de la cooperativa estan ubicades a prop de l'estació del tren i ahir, a les 03.55 hores de la matinada, el dispositiu d'alarma es va activar i la Guàrdia Civil va ser alertada de l'incident. Una patrulla es va desplaçar en aquell moment fins a l'establiment i va descobrir que una porta lateral de l'edifici havia estat forçada. A l'interior de la nau de la cooperativa agrícola els calaixos de l'oficina estaven regirats, i tot indica que el que cercaven els dos delinqüents eren doblers en efectiu.

Els responsables de la cooperativa van ser informats del robatori i Antoni Ramis, el seu president, també va tenir coneixement del que havia ocorregut. Els efectius de la Benemérita van tornar posteriorment a la nau i van inspeccionar amb major deteniment l'escenari, a la recerca d'empremtes o qualsevol tipus d'indicis qua ajudàs a indentificar els autors del robatori.

Poc després de disparar-se l'alarma un cotxe tipus Ford Fiesta, de color fosc, fou vist per diversos testimonis sortint a elevada velocitat d'aquelles instal·lacions, amb dos individus al seu interior.

Els investigadors, segons van confirmar a la Comandància de Palma, creuen que aquests dos homes van ser els mateixos que poc abans van forçar l'accés lateral de la nau i van robar a l'interior de la cooperativa. Les dades sobre el vehicle que consten en poder de la Benemérita poden ser decisives per a la localització dels sospitosos, encara que tampoc no es pot descartar que l'automòbil fos robat.

Un portaveu de la cooperativa va explicar que no era la primera vegada que robaven al recinte -«sol passar una o dues vegades cada any»- i va afegir, resignat, que els danys materials estaven essent reparats. Pel que fa als doblers que van robar de l'oficina, aquest treballador va indicar als periodistes que l'import ascendia a devers 118 euros en efectiu, si bé en aquesta quantitat no s'inclouen els desperfectes ocasionats durant l'assalt.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris