algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Perilla la reforma de les escoles pel retard a aprovar els comptes

La Sala ha d'iniciar les obres aquest mes per no perdre les ajudes

L'Ajuntament de Maria de la Salut lluita contra rellotge per adjudicar abans de dia 31 de novembre les obres de rehabilitació de les escoles, el sanejament d'una part del poble, la millora de les voreres i accessos del cementeri i la senyalització de llocs d'interès.

Si abans de finalitzar aquest mes les citades obres no han començat, l'Ajuntament perdrà les subvencions que rebé del Consell i del Govern balear per realitzar les millores i no podrà fer front al seu cost. El muntatge total de les inversions ascendeix a 155.000 euros.

El ple municipal aprovà ahir els comptes municipals del 2003, que havien estat impugnats pels socialistes «per donar un toc d'atenció sobre la necessitat que té el municipi que hi hagi un consens i major transparència entre les distintes forces polítiques», explicà el seu portaveu, Martí Ferriol.

Fins que els pressuposts no apareguin publicats al proper butlletí oficial de la Comunitat Autònoma, l'Ajuntament no té capacitat legal per adjudicar les obres incloses en el capítol d'inversions.

Així les coses, l'equip de govern (UM-PP-Grup Mixt) acusà ahir els socialistes d'actuar amb «mala fe» en al·legar contra els pressuposts en el darrer dia de termini, «sabent que el retard en la seva aprovació tindrà conseqüències desastroses per al poble», digué el popular Antoni Mulet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris