algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Preocupació de pares d'escolars de La Salle davant la detecció de 2 nines afectades de tuberculosi

Sanitat llança un missatge de tranquil·litat i control


Un brot familiar de tuberculosi detectat en dues menors que van a escola al col·legi de La Salle de Manacor ha generat una gran preocupació entre els pares i les mares d'aquest centre docent.

La Conselleria de Sanitat ha practicat la prova de la tuberculina als membres de les dues famílies de les escolars afectades i també entre els infants de les dues aules on aquestes nines van a classe cada dia. Sigui com sigui, els resultats han confirmat que no se n'ha desenvolupat cap altre cas, ni entre els escolars de La Salle de Manacor companys de les dues menors, ni entre membres de les seves famílies.

Els exàmens de la tuberculina s'han practicat, d'aquesta manera, a un quart de primària i a un sisè de primària.

El dia 21 d'octubre passat, se'n va detectar el primer cas en una nina de 10 anys que havia desenvolupat la malaltia. Llavors, el Departament de Salut de la Conselleria va aplicar tot d'una el protocol d'aquest casos, consistent en la pràctica de la prova de la tuberculina a l'entorn familiar dels malalts. Aquesta anàlisi s'aplica als diferents membres de la família perquè és precisament el lloc on tal vegada s'ha produït el contagi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris