cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Gran èxit de la Fira de s'Oliva, que va col·lapsar el poble de Caimari

Milers de persones passejaren per la mostra malgrat la pluja

La reputació que ha anat guanyant en els darrers anys la Fira de s'Oliva de Caimari, l'única en què la tradició i el gust pels treballs fets a mà són condició imprescindible per aconseguir un estand, disparà ahir el nombre de visites i se superaren totes les expectatives.

Milers de persones acudiren en els seus vehicles a aquest nucli urbà i col·lapsaren d'aquesta manera la carretera de Lluc entre Inca i Selva. A mitjan matí l'embussament arribava ja a les portes d'Inca i els aparcaments habilitats per a l'ocasió en els accessos a Caimari gairebé no eren suficients.

La que va començar com una fira passada per aigua, cosa que feia preveure poques visites, acabà sent una de les més visitades en la història del municipi. L'estrena del concurs de cans per recollir ovelles, que es desenvolupà durant gran part del matí a la finca de can Rotget, devora el parc etnològic, va atreure un important nombre de mirades; i el mateix va passar amb la casa de la neu, que s'ha incorporat durant els darrers dies a l'oferta del parc etnològic de Caimari.

Fins a la localitat es desplaçaren també distintes autoritats. A primera hora es concentraren a l'entrada de la mostra el batle de Selva, Joan Rotger; el batle pedani de Caimari, Pere Seguí, i batles d'altres municipis veïns com Mancor, Lloseta, Alaró o Escorca, que també acompanyaren les autoritats en la seva visita a la Fira de s'Oliva. Així mateix, al llarg del matí passejaren per Caimari els directors generals d'Agricultura i Relacions Institucionals del Govern balear, Gaspar Oliver i Antoni Contestí, i el conseller d'Interior, José María Rodríguez.

En aquesta sisena edició de la Fira s'incloïen un centenar d'expositors, una vintena més que l'any anterior. Sens dubte les novetats introduïdes en el programa d'enguany, entre les quals destacaven la nova casa de neu i el concurs de cans, foren un fort al·licient per a un públic que no es féu enrere malgrat la pluja de les primeres hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris