algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Quasi 200 inquers que viuen a Palma tornaren per honorar Santa Maria

Els batles Rotger i Cirer els acompanyaren durant l'encontre

E.B./M.P.Inca.
Cent vuitanta persones que van néixer a Inca i que per diferents motius abandonaren aquesta ciutat per anar a viure a Palma retornaren ahir per unes hores a la capital del Raiguer per retre homenatge a Santa Maria la Major, coincidint amb el cinquantè aniversari de l'associació que reuneix anualment aquest col·lectiu.

A partir de les deu del matí, els membres de l'associació d'inquers a Palma foren rebuts per les autoritats locals i també per la batlessa de Palma, Catalina Cirer, que els acompanyava. A mitjan matí assistiren a una missa a l'església de Santa Maria la Major, que fou celebrada per mossèn Pere Joan Llabrés. Poc després acudiren a un concert de l'Orfeu l'Harpa d'Inca, que interpretà set peces en honor seu a l'església de Sant Domingo; minuts més tard berenaren tots junts en el claustre. Durant el berenar, tots els antics inquers foren informats de la restauració i millora a la qual ha estat sotmès el claustre.

L'associació d'inquers que resideixen a Palma celebra enguany el cinquantè aniversari de la seva creació i és per aquest motiu pel qual han elegit Inca per celebrar el seu encontre anual, explicà el president de l'associació, Miquel Aguiló.

Després de visitar el claustre de Sant Domingo, els membres de l'associació d'inquers de Palma dinaren tots junts en el conegut celler de Canyamel de la ciutat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris