algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

King apunta a Graham, diu que ell matà Rocío i jugà amb el cadàver

En la darrera declaració, que durà 13 hores, explica detalls del crim

El presumpte culpable dels crims de Mijas i de Coín, Tony King, diu en la seva darrera declaració, que durà 13 hores, davant de la jutgessa que instrueix el cas Wanninkhof que el seu amic Robert Graham assassinà Rocío i jugà amb el seu cadàver com si fos «un ventríloc». Segons el seu testimoni, la nit en què Rocío Wanninkhof morí, King va anar a visitar Graham, que li va demanar el seu vehicle, «però li vaig dir que anava gat» i que si la seva dona ho sabia s'enfadaria.

Tanmateix, Graham el va convèncer i tots dos es dirigiren a la rotonda de la cala de Mijas, on s'aturaren per comprar tabac. Després de passar deu minuts amb el cotxe aparcat, Graham va dir: «Allà hi ha una al·lota que conec, riuré un poc amb ella», indicà King en la seva declaració. «Graham em va demanar si la coneixia i jo vaig respondre que no. Em va dir que era Rocío, la filla d'una netejadora de Lubina del Sol, i tots dos davallàrem del vehicle». Segons King, va quedar a uns metres de distància i el seu amic es va acostar a Rocío, amb qui va començar a parlar «i la va menar costa amunt».

Segons el declarant, des del lloc on era podia veure «amb claredat» com el seu amic «passava el ganivet pel coll» a la jove. «No em podia creure el que passava, vaig sentir alguna cosa a l'estómac, tot va succeir molt aviat. La tenia agafada del coll». L'al·lota s'hi resistia i King va demanar «què collons està passant?, afirma la declaració, que explica com Graham va tirar la jove en terra, li digué que era una estúpida i a continuació l'apunyalà.

En tot cas, King reconeix en el seu testimoni que no veia Rocío mentre això passava, però sí que veia el seu amic i pel moviment del seu braç deduí que l'estava atacant amb un ganivet mentre deia: «Això és el que et passa pel fet de causar problemes». L'al·lota continuà forcejant i King cridà «què collons estàs fent, boig, bastard?», paraules que feren que el seu amic es giràs amb el ganivet i l'amenaçàs també a ell. «Encara intentes tornar amb mamà?», va dir Graham a Rocío, segons el declarant, el qual assegurà que en aquell moment la va tornar a apunyalar i va dir a King «deixa de fotre'm i agafa les seves cames». Segons King, agafaren el cadàver, l'introduïren al vehicle i conduïren fins a Riviera del Sol. S'aturaren, fumaren un cigarret i, després de discutir què farien amb les restes, tornaren al lloc dels fets per netejar la zona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris