algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Batuda de la Guàrdia Civil en un «after hour» de s'Arenal

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil, amb el suport del Nucli de Reserva i l'Àrea d'Investigació, va dur a terme el matí d'ahir una gran batuda en un after hour de l'Arenal, que es va tancar amb quatre detinguts, nombroses actes aixecades per consum d'estupefaents i unes 200 pastilles de drogues de disseny intervingudes.

D'un temps cap aquí, els veïns del carrer de Sant Cristòfol havien denunciat renous i molèsties ocasionades per l'afluència contínua de joves a aquell local. Es tracta d'un establiment de copes que no tanca fins passat el migdia i que originava, segons els denunciants, problemes cada cap de setmana. Els agents varen sospitar que a l'interior es consumien substàncies estupefaents, presumptament amb el consentiment dels encarregats. El Jutjat de guàrdia va ser informat de l'operació, que s'inicià devers les 9.00 hores.

Així doncs, nombrosos agents, la majoria vestits de paisà per no cridar l'atenció en els primers moments, varen irrompre al negoci i varen començar a cercar substàncies prohibides. Al carrer varen aparèixer vehicles totterreny de la Benemérita i efectius d'uniforme, i la batuda es va prolongar durant més d'una hora. Quatre individus, les identitats dels quals no han transcendit, varen ser detinguts per possessió de substàncies estupefaents i es varen intervenir gairebé 200 pastilles d'èxtasi i altres drogues de disseny.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris