algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

El cinema de can Guixa no serà reformat com a auditori municipal

L'equip de govern prefereix que l'edificació sigui de nova planta

M.PUIGRÒS.Sa Pobla.
L'emblemàtic cinema can Guixa del carrer Muntanya de sa Pobla finalment no serà rehabilitat i destinat a acollir l'auditori municipal. El comitè local en reunió format per unes quaranta persones de diferents sectors de sa Pobla decidí abandonar el projecte.

L'anterior batle pobler, Jaume Font (PP), ja havia iniciat les negociacions amb els propietaris de can Guixa amb la idea que aquest fos transformat en auditori. Malgrat tot, tal com explica l'actual batle, Antoni Serra, «és una il·lusió de tots els poblers tenir un recinte d'aquestes característiques al poble, de fet complirem la promesa que férem en el programa electoral, però la situació pressupostària del Consistori desaconsella comprar can Guixa, la qual cosa no significa que renunciem a tenir un auditori».

La reunió mantinguda pel comitè local per debatre si era viable o no la possibilitat d'adquirir l'antic cinema de sa Pobla es desenvolupà en tres directrius: el preu que havia establert el propietari de can Guixa (que les parts no desitgen fer públic), la difícil ubicació de l'edifici atès que es troba en un carrer del centre que ben prest serà zona per a vianants i la situació pressupostària de l'Ajuntament.

Amb aquesta situació, l'equip de govern continua en el seu intent d'acomplir la promesa electoral d'enllestir el projecte de construcció d'un auditori. «Quan vàrem sotmetre el tema a debat vàrem veure que la ubicació de can Guixa era realment difícil si en alguna ocasió hi havia d'arribar un camió per exemple, per això ens agradaria que el futur auditori fos de nova planta, malgrat que encara no sabem exactament on el podem ubicar», manifestava el batle. «Així mateix lamentam haver pogut perjudicar el propietari de can Guixa», finalitzà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris