algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

El PSM-ENE demana una empenta decisiva al nou hospital de Son Dureta

El PSM-ENE va demanar ahir que «s'acceleri el procés per a la construcció del nou hospital de Son Dureta» després que hagin rebut la impressió que «la decisió del Partit Popular (PP) de construir l'hospital de Son Dureta a un nou solar, en lloc de a l'actual ubicació, i l'anunci fet per la consellera que s'està estudiant la possibilitat de cercar noves formes de finançament, comportarà retards importants en unes obres que són necessàries i urgents des de fa anys».

Els nacionalistes diuen que «és un fet constatat que el projecte per convertir l'actual Son Dureta en un hospital nou, estava redactat i a punt per començar les obres el mes de juliol, i va ser el Partit Popular qui va optar per construir-lo en un lloc diferent, sense saber on». El PSM considera que «l'argument segons el qual els electors han decidit que s'ha de cercar una nova ubicació per a l'hospital, perquè el Partit Popular és la força més votada, no és un argument vàlid».

De fet, els nacionalistes afirmen que el Partit Popular «no va explicar als lectors que optar per construir l'hospital en un altre lloc significava endarrerir l'inici de les obres per molt de temps. Cercar ubicació, condicionar el nou solar, reformar el projecte de l'arquitecte i cercar noves formes de finançamemt són tasques afegides pel Govern de Matas que suposaran no posar la primera pedra fins el 2005». En resum, el PSM diu que tots els professionals necessiten un nou hospital i no una única pedra d'un nou hospital» i va demanar una major acceleració del procés.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris