algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Segons l'advocat de King, Robert Graham no parlà d'activitats il·lícites

El britànic Robert Graham no li va dir a Tony Alexander King que Rocio Wanninkhof estigués involucrada en cap activitat il·lícita o que fos part de cap organització, segons l'advocat de l'imputat, Adrián Broncano.

King, presumpte assassí de Sonia Carabantes i Rocio Wanninkhof, va declarar despús-ahir davant la titular del Jutjat de Fuengirola (Màlaga), on va inculpar directament Graham, que va apuntar com a autor material de la mort de Rocio, fa quatre anys.

Segons va assegurar Broncano, «el seu coneixement dels fets arriba fins al moment en el qual dipositen ambdós el cadàver al primer lloc», mentre va expressar, en un programa de Telecinco, que King no va dir que ni la jove ni la seva mare estiguessin implicades en una trama.

Sobre la nit de la mort, el lletrat, que va insistir que Graham «no li va dir el mòbil del crim ni que s'anava a produir», explicà ahir que, segons la narració de l'imputat, Tony i Graham «estableixen un horabaixa de diversió» i en un moment determinat el seu amic decideix sortir a comprar cigarrets i l'ara detingut el va acompanyar.

En aquest moment, «King manifesta que Graham està esperant una telefonada que semblaria ser la confirmació d'un fet que King desconeix», va explicar l'advocat, qui va dir que és llavors quan «apareix Rocio en escena».

Segons Broncano i segons la declaració de despús ahir, «Graham li manifesta que coneix aquesta persona» i després d'una petita conversa «Graham emprèn la jove» i la mata, en presència de Tony King, de qui el seu advocat va dir que davant Graham «és incapaç de prendre cap decisió. És una dependència total».

Ahir l'advocat reiterà que la seva declaració ha estat fins ara condicionada «pel terror que li produeix l'amenaça quan li diuen que no digui res perquè si no la seva filla corre un gravíssim perill».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris