algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
21°

Veïns de sa Calatrava tenen cruis a casa per mor de les obres

Veïns de la barriada de Sa Calatrava han denunciat aquesta setmana davant l'Ajuntament que la instal·lació de grans pilons als fonaments d'un dels edificis que s'estan construint en aquests moments a la zona, a més de fer un renou insuportable, ha provocat l'aparició de crivells a alguns dels habitatges. El regidor d'Urbanisme, Gabriel Darder, ha admès l'existència d'aquestes denúncies encara que ha assegurat que l'empresa ja li ha dit que es faria càrrec dels desperfectes.

El sistema d'enclavament de grans pilons de formigó per refermar l'estructura subterrània dels edificis de Sa Calatrava té l'inconvenient de causar un renou i uns tremolors al subsòl que incideixen sobre els edificis dels voltants. Aquesta mateixa setmana l'empresa hagué d'interrompre les feines quan un veí denuncià a la Policia Local que els grans cops per clavar els pilons continuaven després de les 20h.

A principis d'estiu l'empresa també va haver d'interrompre les tasques de pilotatge per la denúncia dels veïns. En aquest cas perquè es contravenia la normativa vigent contra renous. A principis d'octubre la constructora va reprendre les obres d'excavació però no ha estat fins aquesta setmana que ha reiniciat la instal·lació de pilons, que alguns veïns han afirmat que ja ha afectat els seus habitatges i que fins i tot han provocat els esmentats crivells que ells atribueixen directament als petits «terratrèmols» que provoca cada cop. Els renous se senten a més d'un quilòmetre. La instal·lació dels pilons és necessària a causa de la naturalesa flonja del subsòl.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris