algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Grup Barceló compra al britànic First Choice les agències minoristes

El copresident de la Corporació Barceló, Simón Pedro Barceló, anuncià ahir la compra de les agències minoristes de Barceló Viajes a la companyia britànica First Choice Holidays per 43'5 milions d'euros. Aquesta operació permetrà que la seu social del negoci emissor romangui a les Balears.

El grup d'empreses «Barceló Hotels & Resorts» ha exercit l'opció de compra «que es va reservar quan el 2000 es convertí en el principal accionista de First Choice, per recuperar el negoci de les agències de viatges» destacà l'empresari mallorquí. Simón Pedro Barceló assegurà que «els motius sentimentals» han estat decisius. L'acord de compravenda entre First Choice i Grup Barceló permetrà que el grup turístic recuperi 274 oficines distribuïdes en el territori espanyol amb la marca Barceló Viajes i 53 sucursals de Barceló Bussiness Travel.

La companyia britànica rebrà l'import net de la transacció tot d'una que s'arribi a un acord sobre la posició del capital circulant. «L'operació es tancarà el gener del 2004», declarà l'empresari. Barceló Viajes i Barceló Business Travel obtingueren un benefici d'explotació de 2'4 milions de lliures l'any 2002, amb uns actius nets de 3'3 milions d'euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris