algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Llauger no preveu cap escissió d'Els Verds i diu que ell no l'impulsarà

El fins ara secretari del grup parlamentari d'Els Verds, Miquel Àngel Llauger, va apuntar ahir que no preveu cap escissió d'aquesta formació i, en tot cas, no serà ell qui l'impulsi perquè treballarà per evitar que hi hagi cap fractura a la formació ecologista.

Llauger, a qui la nova coordinadora Margalida Rosselló ha donat de temps fins a final d'any per abandonar el càrrec de confiança que ocupa, manté que no abandonarà el partit i que defensarà des de la formació les seves tesis, de reforçar l'aliança amb Esquerra Unida, que reberen el suport de quasi la meitat de militants en el congrés del passat cap de setmana.

Precisament haurà de ser Esquerra Unida qui possibiliti a Margalida Rosselló abandonar un dels càrrecs institucionals que ocupa. En ser elegida coordinadora per només un vot de diferència, Rosselló es va comprometre a abandonar el càrrec de consellera insular -també és diputada- però EU hauria de permetre una «trampa» administrativa, que el PSM ha emprat en tres ocasions aquesta legislatura.

Miquel Rosselló hauria de dimitir com a portaveu del grup parlamentari d'Esquerra Unida-Els Verds i Margalida Rosselló hauria d'assumir temporalment la responsabilitat. En aquest moment es crearia una incompatibilitat i Margalida Rosselló podria ser substituïda al Consell pel número quatre de la llista autonòmica, l'ecologista Damià Perelló. Després Miquel Rosselló tornaria a ser portaveu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris