algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Els anys 60 i 70 retornen a la passarel·la

Desset empreses de la zona foren les participants en aquesta V desfilada «Inca, ciutat de la pell»

M.PUIGRÒS.Inca.
Els anys 60 i 70 tornaren ahir a la cinquena passarel·la «Inca, ciutat de la pell» realitzada a la capital del Raiguer. Influències angleses i masculines tant en roba de vestir com en calçat marcaren gran part dels dissenys mostrats per les desset empreses participants.

Les propostes més destacades inclouen la pana, la napa, el canalé i un gran nombre de pells envellides i desgastades en colors diversos. Aquesta temporada tardor-hivern que ja es pot trobar als comerços té un gran protagonista: el negre total. Malgrat la combinació de colors com els tons terrosos, verds o cremes, també es podrà veure en aquesta temporada el negre més absolut, sobretot per a les dones, ja que el color torna amb molta força.

Pel que fa als pantalons, es duen de tot tipus, des dels calçons amb bufes fins als extrems més curts i estrets que allarguen la figura. Els abrics s'entallen marcant la silueta i donen pas a una dona molt femenina.

Per a la vestimenta masculina destaquen els talls quadrats i les butxaques laterals en un look molt urbà. La novetat ve marcada pel retorn dels colls mao.

Pel que fa al calçat, és on es demostra més la influència anglesa i masculina, en què destaquen les sabates amb cordons i elàstiques. Un taló de vertigen torna aparèixer a les botes i sabates per estilitzar la figura de la dona, així com l'stretch, un nou material de làtex que permet que les botes se cenyeixin a la cama.

Els detalls i accessoris acaben de marcar l'aire retro de les col·leccions amb grans botons, esfilagarsats, pells llargues i tenyides i altres elements amb efectes de mal acabat o descuidat.

L'obertura de la V desfilada «Inca, ciutat de la pell», en què es registraren quatre empreses participants més que en l'edició anterior i on es veren empreses de renom com Farrutx, Lotusse, Camper, Antony's o Yanko entre d'altres, fou representada pel grup de dansa professional Ballet Jove de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris