algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
22°

Els tribunals obliguen a donar permís per fer un hotel a Cala Tuent

N.D./P.C. Palma.
La sala del contenciós del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJB) ha obligat el Consell de Mallorca a pronunciar-se, en el termini de dos mesos, sobre l'autorització per construir un hotel a Cala Tuent.

De fet, el que han fet els tribunals és obligar el Consell que doni el sus a aquest hotel, ja que la proposta dels serveis tècnics de la institució insular era favorable a aquesta construcció. Atès que l'informe dels tècnics és favorable, la Comissió d'Urbanisme està obligada a donar el vistiplau a la proposta.

Aquesta darrera sentència del TSJB tanca un llarg procés jurídic que s'inicià l'any 1998, quan la Comissió Insular de Patrimoni, presidida en aquells moments pel dirigent del PSM Damià Pons, decidí deixar sobre la taula la proposta d'aprovació d'aquest hotel a Cala Tuent, malgrat l'informe favorable dels tècnics.

L'empresa promotora de l'hotel presentà una demanda als tribunals davant d'aquesta decisió del Consell, que finalment es va resoldre al seu favor l'any 2002. La sentència obligava la institució insular a pronunciar-se.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris