cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

El pla territorial també s'aprovarà de manera inicial en el mateix ple

J.T. Palma.
Els responsables del Consell també portaran a la sessió plenària de desembre la proposta d'aprovació inicial del pla territorial de Mallorca, que suposarà l'aixecament de les moratòries vigents. A partir de la setmana vinent, el conseller del Territori, Bartomeu Vicens, iniciarà una serie de contactes amb col·lectius professionals per avançar-los les principals propostes previstes en aquest pla.

Segons va confirmar ahir el degà del Col·legi d'Arquitectes de les Balears, Luis Corral, el col·lectiu es reunirà dilluns amb Vicens amb aquest objectiu. Corral no va descartar la presentació d'al·legacions en funció del redactat. El conseller insular continuarà durant tota la setmana els contactes amb professionals i també entregarà el document que ha de marcar l'ordenació territorial als grups de l'oposició.

Aquestes formacions, que han criticat la manca d'informació dels responsables del Govern insular en aquesta matèria, tindran només dues setmanes per estudiar el contingut de la proposta abans d'emetre el seu vot en el ple que s'ha de dur a terme el proper 1 de desembre. Un pic que el text tengui el vistiplau, el Consell de Mallorca obrirà un termini d'exposició pública i de presentació d'al·legacions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris