cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Douglas promociona les Balears a Londres

L'actor diu a la WTM de Londres que només és el reflex d'unes illes extraordinàries

71278

Jaume Matas i Michael Douglas celebraren amb vi mallorquí l'acord de compravenda de Costa Nord.

HUMPREY CARTER.

J.C.P. Londres.
El president del Govern balear, Jaume Matas, s'adreçà eufòric als mitjans de comunicació locals després de l'acte de presentació de l'acord amb Douglas sobre Costa Nord. «Hem aconseguit el nostre objectiu: ser les estrelles de la World Travel Market. Ha estat extraordinari», assegurà Matas.

El cap de l'Executiu Autonòmic insistí que «és un gran acord de futur per a Balears tenir una persona de la popularitat de Douglas servint d'ambaixador de les nostres Illes». Matas definí Douglas com «una persona entranyable».

El president Matas es referí també a les expectatives del turisme britànic per a la temporada 2004. «No ens hem de preocupar. Tot i que la situació és complicada, treballam conjuntament amb el sector per trobar sortides», digué Matas.

Sobre el fort descens de les reserves britàniques cap a les Balears, el president del Govern assegurà que es faran «esforços extres en promoció, al 50% amb els touroperadors». Tot i així, destacà «la recuperació del diàleg i sintonia amb el sector».

Balears estrenà ahir a Londres, amb un èxit sense precedents, la seva nova campanya promocional que té com a protagonista Michael Douglas. «Només som el reflex d'unes illes extraordinàries». Tota una declaració de principis que l'actor nord-americà va fer a la World Travel Market (WTM), en la que va ser la seva primera presència promocional a l'estand de les Balears a les fires turístiques internacionals.

El president del Govern balear, Jaume Matas, i l'actor nord-americà Michael Douglas donaren a conèixer ahir migdia l'acord de compravenda del complex Costa Nord, pel qual l'Executiu autonòmic abonarà 4'4 milions d'euros, mentre que Douglas promocionarà les Balears a l'estranger durant 5 anys.

Jaume Matas agraí a l'actor el seu «amor profund per les nostres illes». El cap de l'Executiu expressà el convenciment que «ens hem de felicitar per l'acord assolit amb Douglas sobre Costa Nord, magnífic indret per promoure activitats diverses, que ens permetrà disposar d'un ambaixador d'excepció per a les nostres illes».

Davant una nombrosa representació del sector turístic i dels mitjans de comunicació, Douglas afirmà que continuarà viatjant a Mallorca, «especialment per febrer, amb tota la meva família». Esvaí així tots els rumors sobre la seva possible partida de l'illa una vegada venut Costa Nord.

A la seva intervenció, Douglas recordà que «fa 25 anys que vaig arribar per primera vegada a Mallorca», una illa que li va deixar «una imatge molt forta» des de bon començament. La «bellesa dels seus paisatges» i la «bona acollida de la seva gent» l'empenyeren a cercar un lloc on residir. Valldemossa i S'Estaca es lligaren així a l'actor.

Fruit d'aquesta complicitat neix el projecte Costa Nord, dedicat a la figura de l'Arxiduc Lluís Salvador. Un complex que el Govern ha convertit en el principal actiu de la futura Fundació Illes Balears Sostenibles. Matas i Douglas informaren del protocol d'intencions per a l'adquisició del complex de Valldemossa. «Un quart de segle després de la meva arribada a l'Illa, crec que és hermós poder crear aquesta coalició amb el Govern», digué Douglas, qui, malgrat vendre Costa Nord, no es deslliga del centre cultural.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris