algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

La Conselleria de Treball destinarà 28 milions a formació laboral el 2004

La Conselleria de Treball i Formació destina 28 milions d'euros per a la formació i orientació dels treballadors, la qual cosa suposa devers un 40 per cent del pressupost conjunt de la Conselleria i del SOIB.

Segons informaren des de la Conselleria, es calcula que 40.000 alumnes es beneficiaran dels cursos de formació i més de 6.000 persones ho faran dels diferents serveis d'orientació laboral per integrar-se en el món professional.

Els 28 milions d'euros es distribueixen de la següent manera: 18 milions d'euros per a l'Objectiu 3 del Fons Social Europeu (9 milions per a cursos de formació que gestiona la Direcció General de Formació i 9 milions més per a serveis d'orientació laboral, que depèn del SOIB) i 10 milions d'euros del Pla FIP (cursos de formació per a aturats dirigits a inserció professional dels treballadors, tasca també a càrrec de la Direcció General de Formació).

Ahir el Consell Balear de Formació Professional va discutir i aprovar la convocatòria 2004 d'orientació laboral de l'Objectiu 3 del Fons Social Europeu, amb un pressupost de 8 milions d'euros, quantitat a la qual s'hi ha d'afegir un milió d'euros que correspon a un conveni amb el Consell de Mallorca per dur a terme la renda mínima d'inserció.

Els cursos d'orientació laboral i de formació van dirigits a treballadors i empresaris i tenen per objectiu donar un impuls a l'economia social, el cooperativisme i l'autoocupació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris