algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Els inquers esperen bon temps per celebrar com toca el Dijous Bo

Amb més de 2.000 sol·licituds, la fira tindrà més expositors que mai

«De moment no hem de dur paraigües», digué ahir el batle, Pere Rotger, mirant el cel, mentre tallava la cinta inaugural que obria oficialment el Dijous Bo 2003. I és que allò que més desitgen per avui els inquers és que faci bon temps i poder celebrar com es mereix la seva gran festa, després que en els dos darrers anys la pluja i el mal temps hagi deslluït una mica les celebracions.

Els inquers ja tenien ahir al vespre quasi tot preparat per acollir les 170.000 persones que poden visitar la ciutat durant la jornada, segons les previsions que han fet els responsables municipals.

Aquesta matinada joves i no tan joves de tota l'Illa ja han començat la festa amb la gran «marxa» del Dimecres Bo, que començà amb un espectacular correfoc pels principals carrers del centre.

Enguany les peticions d'expositors i venedors per ocupar un espai a la zona firal s'han desbordat i l'Ajuntament ha hagut d'habilitar espais que fins ara no s'utilitzaven, com els carrers del segon polígon o els del costat del mercat cobert.

Segons han explicat fonts de la Sala, aquestes darreres setmanes han arribat més de 2.000 sol·licituds per tenir un lloc avui al Dijous Bo.

Enguany, el tradicional dinar que organitza l'Ajuntament amb les autoritats i els batles de la comarca es durà a terme en un restaurant i no al mercat cobert com era costum, ja que aquest edifici es troba en fase de desallotjament per ser enderrocat i construir-ne un de nou.

Al dinar i a l'habitual recorregut per la fira durant el matí ja han confirmat la seva presència la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, i la vicepresidenta del Govern, Rosa Estaràs, en representació del president Jaume Matas.

Per aquells que no puguin acostar-se avui fins a Inca per viure el Dijous Bo, cal recordar que l'Ajuntament enguany ha instal·lat sis càmeres web als principals carrers del centre i les imatges es podran seguir en directe a través de la pàgina web «www.dijous-bo.com», on també es pot consultar el programa oficial d'actes durant la jornada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris