algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
15°

La Sala aparca unes obres de les pluvials per manca de pressupost

Prioritza altres zones en lloc d'arreglar els voltants del poliesportiu

L'Ajuntament de Sineu renuncia a resoldre el problema de pluvials que provoca la inundació de diverses finques situades devora el poliesportiu per manca de fons, malgrat que aquesta obra s'hauria d'haver executat l'any 2003 amb una subvenció del Pla d'Obres i Serveis.

La mesura fou aprovada dilluns en el ple amb els vots a favor de l'equip de govern (PP-UM) i en contra de l'oposició (PSOE i SI), i enmig de les protestes d'alguns veïns.

PP i UM són partidaris que el Consell de Mallorca empri els fons en la millora de la xarxa de pluvials del carrer Son Sabater i d'un tram de la carretera de Petra, ja que encara que el primer projecte estava adjudicat d'abans de les eleccions, el nou equip de govern, en converses amb alguns veïns, detectà una sèrie de deficiències l'esmena de les quals es va incloure en el projecte de millora, fet que en disparà el pressupost amb 17.000 euros més. Una xifra que, tal com manifestà l'equip de govern, «l'Ajuntament no pot assumir». «Per aquest motiu -explicà el tinent de batle Josep Oliver (PP)-, ara cercam una altra manera de finançar l'obra. Avui mateix (per ahir) he anat a la Conselleria d'Obres Públiques a demanar que ens ajudin i, per no perdre la subvenció del CIM, sol·licitam que s'empri en aquesta altra actuació».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris