cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Un home en procés de separació mata la seva esposa a Son Servera

Clemente Rodríguez asfixià amb un coixí Cecilia Guerrero quan era al llit

69072

Un cop detingut, Clemente (a la imatge amb el cap tapat) és custodiat pels agents de Manacor.

J.J. Palma.
Clemente Rodríguez Cabezas tenia molt clar que no es volia separar de Cecilia Guerrero Martínez, la seva dona des de feia cinc anys. A les 5.45 hores, va prendre, aproximadament, la decisió més dràstica i va entrar a l'habitació de la seva esposa, a Son Servera.

La cambrera, mare d'un nin de cinc anys d'edat, dormia a la seva habitació i Clemente, commocionat per la idea que la separació era ja un fet, la va asfixiar mortalment amb un coixí.

El fill d'ambdós, de cinc anys, era a la casa, encara que sembla que no es va assabentar de res. Clemente va explicar llavors al seu pare allò que poc abans havia fet i l'home, tremendament impactat, el va convèncer perquè es lliuràs a la Comissaria del Cos Nacional de Policia de Manacor.

Davant dels agents, l'home no va pronunciar paraula i després les diligències van ser traspassades a la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Manacor, que es féu càrrec del presumpte assassí, que té 30 anys.

La víctima, de la mateixa edat que el seu assassí, treballava en un hotel de Cala Millor, que està situat a pocs quilòmetres de la seva casa i era qui havia decidit trencar la relació, segons varen explicar els seus familiars. La parella, tanmateix, mai no havia protagonitzat un incident en públic i els seus veïns no sortien ahir de la seva sorpresa.

Molt pocs, a més, sabien que es trobaven en tràmits de separació.

La notícia del crim va sobresaltar de tal manera la localitat de Son Servera que durant tot lo dia només hi va haver un tema de conversa i una certesa: ningú no podia imaginar un final tan dolorós per al matrimoni Rodríguez-Guerrero.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris