algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
19°

Es destina quasi un milió d'E a recuperar la façana marítima

L'Ajuntament ja ha aprovat posar en marxa a través del Pla d'excel·lència la reforma de l'oratori de Sant Ramon de Penyafort del Port, que serà convertit en un espai cultural. Aquesta actuació està emmarcada dins una de molt més ambiciosa: la reforma i l'embelliment del carrer Sant Ramon per convertir-lo en un ampli passeig d'acord amb el nou entorn portuari. Aquest passeig suposarà a partir d'ara la imatge més important del Port, ja que serà el primer que es veurà des de la mar.

El projecte d'embelliment d'aquest passeig, que serà la façana marítima, serà realitzat pels arquitectes Hauf, Mayol, Lucena i Pérez-Villegas i té un pressupost de 809.489 euros. La restauració de l'oratori té un cost de 149.585 euros. Ambdues actuacions tindran una inversió total de quasi un milió d'euros. Paral·lelament l'Ajuntament també ha encarregat un projecte per a l'embelliment del carrer de Santa Catalina. La redacció d'aquesta actuació té un pressupost de 12.000 euros i ha estat encarregada a l'empresa d'enginyeria Fermín Miró S.L. Les obres es consideren de la màxima importància per regenerar la zona.

D'altra banda, la Comissió Insular de Medi Ambient ha donat finalment el vistiplau per a l'obertura del segon vial del Port que ha d'anar a través del polvorí del Cingle. Per a l'obertura del vial la Sala haurà d'adquirir i demolir un xalet, també a través del Pla d'excel·lència, pel qual pagarà 180.000 euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris