algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Un jove mallorquí, millor estudiant de Catalunya de la carrera d'econòmiques

Rafel Niell té 22 anys i fa poc ha rebut el premi de Millor Currículum Universitari, que atorga el Col·legi d'Economistes de Catalunya i que el distingeix com el millor estudiant de totes les facultats catalanes. Niell va ser el candidat seleccionat per la Universitat Pompeu Fabra entre tots els seus alumnes llicenciats el juny per representar-la en el concurs i finalment aquest palmesà, de pares sineuers, en sortí vencedor.

La pròxima passa de la carrera d'aquest brillant jove és una estada de sis mesos al Boston College, que ha obtingut a través d'una beca i que li permetrà finaitzar la segona carrera que està cursant actualment: administració i direcció d'empreses.

Una vegada finalitzada aquesta etapa, el seu objectiu és estudiar un postgrau de finances a Londres o en una universitat de Suïssa.

Però el seu expedient destacat no es limita a aquesta menció, ja que també obtingué el premi extraordinari de fi d'estudis de la seva promoció i anteriorment finalitzà l'ensenyament secundari amb matrícula d'honor.

El mallorquí rebutja la imatge de llumenera i assegura que els estudis són perfectament compatibles amb les aficions i el temps lliure. Niell afirma que no ha deixat de trobar temps per practicar esports o sortir amb els amics.

L'únic retret que fa aquest jove és la manca de suport econòmic que segons ell tenen els estudiants de les Balears a l'hora de sortir de les Illes a fer una carrera o ampliar els seus estudis amb màsters i postgraus.

«Si la carrera que vols fer es pot estudiar aquí ja no et donen els ajuts per anar fora», assevera Rafel, qui a més a més afegeix que una molt bona alternativa per potenciar la Universitat de les Illes Balears és «ajudar els joves interessats per l'estudi a veure punts de vista diferents, ja que alguns d'ells podrien ser professors en un futur».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris