algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
22°

Els veïns de Can Barbarà acusen Cort de la degradació que pateix la zona i demanen solucions

Sol·liciten presència policíaca els caps de setmana

Can Barbarà, una de les zones més belles i emblemàtiques del passeig marítim de Palma, pateix des de fa temps les conseqüències d'actituds poc cíviques, sobretot els caps de setmana. Almenys és aquesta l'opinió dels residents de la zona, que acusen directament l'Ajuntament «d'anar abandonant» els seus deures de garant de la tranquil·litat dels seus ciutadans.

«La brutor s'acumula els divendres i els dissabtes a la dàrsena, l'escala que puja fins al carrer de Joan Miró és converteix en uns banys públics improvisats i resulta intransitable; els renous no ens deixen dormir i les zones verdes queden en un estat lamentable».

Aquest és el panorama desolador que una de les veïnes descriu, mentre assenyala un dels bans on es reuneixen els joves per practicar el «botelló», just davant un dels locals de moda de la nit palmesana.

«Demanam actuacions urgents a l'equip de govern de Catalina Cirer: no volem que es preocupin de nosaltres només a l'hora de sol·licitar-nos el vot», declarà una altra de les residents dels edificis pròxims.

La qüestió és que els veïns s'han cansat de promeses i esperen que Cort prengui mesures dràstiques. En aquest sentit, suggereixen tancar l'escala esmentada entre les 20.00 i les 8.00 hores, si fa no fa, els caps de setmana.

A més, imploren que la Policia Local controli els aldarulls provocats per la bauxa nocturna i sol·liciten la instal·lació d'un piló retràctil, al carrer de Joan Miró, que impedeixi l'accés dels no-residents que aparquen al carrer de sa Portassa.

Els afectats exigeixen una resposta de Cort i ja tenen el suport d'entitats com la Fepae perquè les seves reivindicacions siguin escoltades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris