cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

La Sala invertirà a través del Pla d'Obres i Serveis 2.700.000 euros

En una sola operació es duran a terme diverses obres al poble

M. FUSTER. Son Servera.
L'Ajuntament de Son Servera projecta executar en una sola operació un seguit d'obres distintes que consisteixen en la construcció de les sèquies per recollir les aigües pluvials i, alhora, canalitzar el gas natural, una important obra de GESA; el soterrament del cablatge elèctric i la reparació de la xarxa d'aigua potable, que es troba en un estat lamentable de deteriorament.

Tot aquest pla suposarà una despesa de 2.700.000 euros, motiu pel qual el Consistori serverí ha decidit sol·licitar una subvenció que aporta el Consell de Mallorca a través del Pla d'Obres i Serveis (POS).

Aquest projecte s'aprovà per unanimitat de tots els grups municipals en la darrera sessió plenària. Aquest fet suposà una gran satisfacció per al batle, Damià Ripoll (PP), el qual expressà que «es tracta d'una obra d'envergadura però també molt necessària per al poble i, per aquest motiu, hem pogut consensuar aquest tema amb la resta de grups de l'oposició i aprovar-lo per unanimitat».

L'habilitació de la recollida d'aigües pluvials tindrà lloc a la part alta de la localitat, amb l'objectiu d'evitar que la zona més baixa del municipi quedi inundada, com suceeix quan es registren plogudes particularment fortes.

D'altra banda, la xarxa d'aigua potable ja ha tornat molt vella, cosa que hi provoca fuites incontrolades que suposen la pèrdua del 60% del cabal. Aquest problema fa que sigui ben necessària la seva reparació, sobretot per evitar més fuites.

Respecte dels cables elèctrics, encara n'hi ha molts que passen per les façanes de les cases i, per una qüestió d'embelliment, és convenient soterrar-los.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris