algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

L'Oficina de Ciutadans Europeus ha atès 6.327 demandes l'any 2003

Entre gener i setembre del 2003, l'Oficina de Ciutadans Europeus de Palma ha atès 6.327 sol·licituds procedents d'un total de 4.958 usuaris. Unes xifres que incrementen considerablement el nombre de persones que s'acostaren al local en tot el 2002.

Segons va informar el president de l'Associació de Ciutadans Europeus, John Lambourne, els problemes més freqüents que afecten els resident comunitaris són els relatius a la tramitació del permís de residència, qüestions relacionades amb el padró municipal, el procés per fer efectiu el dret de sufragi actiu o passiu o la convalidació de permisos referents al trànsit o a la conducció de vehicles.

Lambourne destacà el suport que en tot moment l'Oficina rep de l'Ajuntament, en concret de la regidoria de Turisme i Promoció Exterior.

Precisament la responsable d'aquest àrea, Francesa Bennàssar, es referí als reptes nous que, amb la icorporació de nous països a la Unió Europea, s'haurà de marcar l'oficina del carrer de Sant Domingo.

En aquest sentit Bennàssar no descartà la possibilitat d'ampliar el local, que segons Lambourne «està quedant petit i hi pot quedar encaca més quan arribin ciutadans de nacionalitats que s'incorporen a la UE».

De moment la gent que més visita el centre sol ser de nacionalitat britànica i alemanya, encara que els irlandesos, els francesos i els holandesos també s'hi prodiguen a l'hora de demanar informació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris