algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
23°

El passeig marítim de Portocolom inclou la restauració dels escars

El projecte de Medi Ambient es va presentar davant uns 150 veïns

G. VICENS.Felanitx.
El projecte del futur passeig marítim per a vianants que projecta el Ministeri de Medi Ambient a Portocolom a la primera línia del port inclou la rehabilitació d'una trentena d'escars catalogats. La restauració integral d'aquest conjunt d'escars marítims que es troben al mateix nivell de la mar per botar-hi les embarcacions, serà completada amb una passarel·la de fusta que circularà just damunt aquest conjunt de casetes. La passarel·la de fusta és una continuació física del passeig empedrat.

Poc a poc, els trets més importants del projecte de passeig marítim es van perfilant i el vespre de dijous es presentaren davant unes 150 persones, que s'interessaren per saber de primera mà per on i com discorrerà aquesta obra que va prometre el qui en aquells moments era ministre, Jaume Matas, durant l'anterior legislatura. El passeig discorrerà al llarg de la badia del Port. Anirà des de la punta de sa Bateria fins a la platja de s'Arenal. En total, seran uns 4'5 quilòmetres i l'amplària, d'uns 2'5 metres.

En determinats trams del passeig marítim, com és el cas de sa Bassa Nova, s'ha projectat la instal·lació d'una passarel·la de fusta, igual que per damunt les zones d'escars. Els trams paral·lels a l'asfalt seran adoquinats. Un nou mobiliari urbà de bancs, papereres i enllumenat recorreran tota la trajectòria.

A la zona de la carretera del Far, just en el límit de l'emblemàtica finca de s'Algar de Portocolom, la carretera serà eixamplada, i quedaran dos carrils de tres metres cada un per a vehicles i un passeig de vianants d'uns 2'5 metres ran de mar. El pressupost d'execució és d'uns tres milions d'euros i està previst que les obres comecin el 2005.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris