cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

El ple aprova el segon augment de sou del batle en quatre mesos

El ple de l'Ajuntament d'Andratx aprovà ahir en sessió extraordinària l'augment de sou del batle, Eugenio Hidalgo, i de gairebé tots els regidors de l'equip de govern. La proposta fou votada a favor pels vuit membres de l'equip de Govern, format per ALA, PSOE i UM, i tingué els vots en contra de PP i PSM, a l'oposició. L'ordre del dia constava de 13 punts -s'aprovaren tots-, entre els qui figuraven la modificació de les ordenances fiscals de les taxes i imposts municipals per al 2004.

També es recordà la imposició d'una taxa per a l'ús de la sala magna de l'Ajuntament per realitzar casaments. Així, les parelles de nuviis residents a Andratx que es casin a la Sala hauran de pagar cinc euros, i els no residents, 80. El batle, Eugenio Hidalgo, indicà que cada any «es casen unes 60 parelles a l'Ajuntament i unes 40 són de fora del poble». Això no obstant, matisà que «és el mateix que es fa en altres pobles i a més farem un regal als nuviis».

La pujada de sou del batle, que passarà a cobrar 2.900 euros bruts al mes, fou molt criticada pel PP, partit amb el qual ALA governava a Andratx fins el passat mes de setembre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris