cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

Les nines que foren assassinades a Soham moriren asfixiades

L'asfíxia és la causa més probable de la mort de les al·lotes de deu anys assassinades Holly Wells i Jessica Chapman, segons explicà ahir, divendres, el fiscal Richard Latham en el judici pel crim de les escolars, ocorregut l'agost de 2002.

Segons Latham, ha estat molt difícil establir la causa exacta de la mort de les menors a causa de l'alt grau de descomposició en el qual es trobaven els cossos quan foren localitzats. Holly i Jessica desaparegueren el 4 d'agost de 2002 a Soham, al sud-est d'Anglaterra, i aparegueren mortes tretze dies després en un bosc proper, en un cas que esgarrifà el país i suposà una de les majors recerques policíaques de la història.

Els cossos no presentaven fractures ni ferides de bala, però tot indica que haurien mort per asfíxia, assenyalà el fiscal en la tercera jornada del judici. L'antic conserge del col·legi de Holly i Jessica, Ian Huntley, de 29 anys, està acusat d'haver matat les petites, encara que nega els càrrecs, mentre que la seva exparella, Maxine Carr, de 26, està acusada de conspirar per obstruir el curs de la Justícia. Segons el fiscal, els cossos -identificats a través d'una anàlisi d'ADN- foren enterrats unes dotze hores després que Huntley les matàs a la seva casa per «raons que només ell coneix».

La Policia decidí arrestar Huntley i Carr després de trobar les robes de les petites en un cub d'escombraries al col·legi de Soham on treballava el conserge.

El judici començà dimecres passat i el seu seguiment és enorme.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris