algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

El Mercat de Santa Catalina aborda una nova reforma per adaptar-se a l'actual demanda

Les obres afectaran el pati central i les oficines

L'emblemàtic Mercat de Santa Catalina prepara una nova reforma amb l'objectiu d'adaptar-se a les demandes dels usuaris. La remodelació, que podria tenir un pressupost aproximat de 300.000 euros, afectarà zones comunes del complex, com són ara el pati central, les oficines i els lavabos. Aquesta és la tercera remodelació de l'edifici des de 1997. El 1997 es va restaurar la teulada i fa dos anys es va escometre la renovació de la zona del peix.

En opinió del president del mercat, Virgilio Izquierdo, «Santa Catalina -que actualment integra 56 negocis- no pot afrontar una obra faraònica, per manca d'espai físic, però està clar que ens hem de modernitzar per oferir millors serveis als nostres clients». En aquest sentit, Izquierdo advertí que l'estat dels lavabos requereix una actuació urgent, «ja que són unes instal·lacions tercermundistes que no s'han tocat des de fa més de 50 anys».

«Però també volem aprofitar per fer unes oficines noves i, sobretot, per construir, al pati, una sala multiusos per albergar degustacions, assemblees, tallers, etc.», afegí el portaveu dels comerciants.

Una altra obra que es vol estudiar és el tancament parcial de part de la teulada per tal que els dies de pluja no inundin l'interior del recinte.

Per realitzar totes aquestes modificacions els minoristes esperen rebre el suport financer de la Conselleria de Comerç, Indústria I Energia.

Per la seva part, la regidora de Sanitat i Consum de l'Ajuntament de Palma, Marina Sans, va anunciar que dóna tot el suport a la iniciativa de remodelació de Santa Catalina i ara espera que el projecte estigui concretat.

Sans ja va anunciar que la intenció de Cort era potenciar la modernització i millora de tots els mercats d'abastament municipals de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris