algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Dijous Bo es podrà seguir per internet a través de 6 càmeres web

L'augment d'expositors farà estendre la fira fins al segon polígon

La fira de Mallorca, el Dijous Bo d'Inca, es podrà seguir en directe durant tota la jornada a través de la xarxa d'internet gràcies a la instal·lació de sis càmeres web en punts principals del centre d'Inca. Aquestes càmeres estaran instal·lades als següents llocs: dues a la plaça Mallorca, a la plaça d'Espanya, al carrer Major, Gran Via Colom i a la plaça Llibertat.

Aquesta és la principal novetat del Dijous Bo del proper dia 13, que ahir es va presentar a l'Ajuntament per part del batle, Pere Rotger, el tinent de batle, Rafa Torres, i la regidora encarregada del Dijous Bo, Inés Maroto. Les imatges captades per les càmeres web es podran veure a la pàgina web «www.dijous-bo.com», on també es podrà consultar el programa d'actes, la revista oficial i repassar els fets principals de les passades edicions.

«Amb aquesta iniciativa feim una passa més per a la internacionalització de la fira del Dijous Bo, tal com ja vàrem fer l'any passat amb la posada en circulació d'un segell commemoratiu», digué el batle Rotger sobre aquesta aposta per les noves tecnologies.

Rotger destacà que el nombre d'expositors de la fira augmenta cada any i explicà que en aquesta edició l'espai de les parades s'ampliarà per tota la zona del segon polígon.

Així mateix ressaltà la celebració d'una nova edició de la desfilada de la pell al pavelló d'esport, «un esdeveniment que ens dóna prestigi», i que la part alta de la plaça Mallorca es podrà utilitzar per ubicar-hi expositors, tenint en compte que les obres ja estan pràcticament acabades.

Els responsables municipals calculen que durant la jornada del Dijous Bo la ciutat pot acollir uns 170 mil visitants sempre que el temps hi acompanyi.

El batle assenyalà en aquest sentit que Serveis Ferroviaris de Mallorca incrementarà els seus serveis de tren a la capital del Raiguer des del mateix vespre de dimecres, perquè la nit abans del Dijous Bo ja s'ha convertit en un cita de referència per a tots els joves de Mallorca.

Finalment, per acabar, el batle agraí la col·laboració de tothom que ha participat en la celebració de les tres fires prèvies al Dijous Bo, «especialment a l'Associació de Comerciants». «Excepte la segona a causa del mal temps, les altres dues han significat un èxit important per a la ciutat», digué.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris