cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

Tornen les negociacions per tal d'evitar la vaga de neteja a Son Dureta


Avui està previst que es reprenguin les negociacions entre la gerència de l'hospital Son Dureta, l'empresa Eurolimp, contracta de la neteja del centre, i el comitè d'empresa dels empleats de la neteja per intentar aturar la vaga convocada pels treballadors per als pròxims 11, 12 i 13 de novembre.

De fet, per avui es preveu el tràmit de Conciliació i Mediació al Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Illes Balears entre les parts implicades en el conflicte.

El comitè d'empresa que representa els treballadors de la neteja del centre sanitari anunciaren una vaga per al mes de novembre per tal d'exigir a la gerència i a la direcció de la seva empresa que s'augmenti el nombre d'empleats partint del criteri establert al plec de condicions de l'any 2002 que suposaven uns 160 treballadors.

Els representants del comitè d'empresa també expressaren en diverses ocasions la seva preocupació per l'incompliment de la Llei de prevenció de riscs laborals, ja que segons informaven no reben suficient infomació sobre les zones on s'exposen a contagis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris