algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
19°

El PSM adverteix de la presència de repartidors de publicitat fraudulenta


El grup municipal del PSM va denunciar ahir l'incompliment de la normativa de publicitat dinàmica per part de diferents empreses que actuen a la Platja de Plama. Els nacionalistes han detectat la presència de «tiqueters» i «manters» que aborden els turistes, sobretot els qui arriben a l'Illa amb viatges programats per a la tercera edat, a la sortida dels hotels i els ofereixen tota mena d'excursions i activitats gratuïtes.

Aquest fets, a més d'estar prohibits per l'esmentada reglamentació municipal, suposen una activitat de competència deslleial cap a les companyies que funcionen complint la llei. En aquest sentit, els comerciants de la zona i les empreses legals que organitzen visites a altres indrets de l'Illa també han denunciat aquestes pràctiques.

El portaveu del PSM a l'Ajuntament de Palma, Pere Muñoz, va recordar que la publicitat a través de fulletons o cartells està prohibida si aquesta no especifica, com passa als casos denunciats, el nom del promotor de l'oferta.

Muñoz afegí que la situació que viu la Platja de Palma sobre la presència d'aquestes empreses «clandestines» fa malbé la imatge de Balears i només es pot abordar amb una major implicació de la Policia local i de la Conselleria de Transports.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris