algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

La Sala apuja un 32 per cent la taxa de recollida i eliminació de fems

B.M.M.Marratxí.
L'Ajuntament, en la seva sessió plenària d'octubre, mantinguda el dimarts dia 4 de novembre, modificà la taxa de recollida, transport, transferència i eliminació de residus urbans i augmentà un 32 per cent els anteriors preus. Tots els partits de l'oposició hi votaren en contra i recordaren al PP les seves promeses electorals en el sentit de no apujar els imposts.

El portaveu dels populars i primer tinent de batle José Ramon Bauzà, que presidia el ple per malaltia del batle, Miquel Bestard, els va contestar que agraïa que es recordassin tant dels seus lemes electorals, encara que la pujada responia a un increment de preus per part del Consell de Mallorca. Magdalena Moreno, d'EU i Miquel Coll, del PSOE, demanaren que l'augment no fos indiscriminat i que es poguessin contemplar els casos de persones majors que viuen soles.

Amb tot, el punt més conflictiu va correspondre a un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i una empresa perquè aquesta cedís l'ús d'uns terrenys de 21.000 metres quadrats adjacents al cementeri municipal per a aparcaments durant el dia de Tots Sants. L'ús d'aquest únic dia durant 10 anys es realitzaria a canvi de la neteja de fems i abocaments ocasionals que hi sol haver a la finca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris