cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

L'Associació Hotelera demana tallar al trànsit el port i el carrer Gabriel Roca

Ahir es mantingué la primera reunió del Consell Sectorial de Turisme

L'Associació Hotelera de la Colònia de Sant Jordi plantejà a l'Ajuntament de ses Salines diferents mesures per millorar aquest indret, entre les quals destaquen la conversió per a vianants de la zona del port pel carrer Gabriel Roca com a continuació del passeig marítim fins al Centre d'Interpretació de Cabrera; l'embelliment de l'avinguda Marquès del Palmés i de l'avinguda Primavera fins a la platja des Cotó; i la construcció d'una àrea multiusos amb piscines climatitzades, aigües termals i centre de relax.

Aquestes foren les primeres i ambicioses propostes que, a banda de millores en infraestructures i altres serveis bàsics, exposà el president de l'Associació, Carlos González, en un encontre del Consell Sectorial de Turisme impulsat pel delegat de Turisme, Antoni Caldentey (UM), que ahir mantingué la seva primera reunió i que en breu quedarà aprovat pel ple.

El Consell Sectorial de Turisme, figura de la qual ses Salines n'és pionera, estarà integrat per Caldentey com a president; González com a vicepresident i vocals: un de l'Ajuntament, el batle Sebastià Vidal (PP), i dos de l'Associació Hotelera, el seu gerent, Gaspar Guasp i Jaume Escales. El secretari municipal aixecarà acta de cada una de les juntes del Consell.

L'objectiu d'aquest organisme és potenciar la Colònia com a destinació turística i per això farà promoció i vetlarà pel manteniment de la zona.

González explicà que el sistema del consell sectorial inclou «un major compromís per part del Consistori» i així evitar «que tot quedi en paraules». Afegí que «és molt important que l'Ajuntament reconegui la importància del sector», alhora que destacà «el gran dèficit entre les inversions a la Colònia de Sant Jordi».

De la seva banda, Antoni Caldentey volgué deixar clar que l'Ajuntament no prendrà cap decisió en matèria de turisme sense que «el consell sectorial l'aprovi abans. Volem que el turisme sigui la façana de la Sala».

El batle Vidal comentà que «som conscients que el 90 per cent de la gent de ses Salines viu del turisme i per aquest motiu el potenciarem».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris